Begeleiding

Zo Trots verleent persoonlijke begeleiding aan mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking, en/of stoornis, en/of andere specifieke zorgbehoefte. Het betreft hier begeleiding, verzorging, en ondersteuning op verschillende competentie gebieden, zoals wonen, werken, leren, spelen, sporten, ondernemen, en ontspannen.

Als gediplomeerd persoonlijk begeleider (medewerker maatschappelijke zorg) en als vader van een dochter met niet aangeboren hersenletsel (NAH), heb ik aardig wat jaren ervaring opgedaan in de zorg van mensen met een (verstandelijke)beperking. Sinds 2002 zijn wij belast met de extra zorg voor onze dochter als gevolg van een trauma. Daarnaast ben ik vanaf 2009 werkzaam geweest als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg binnen de intensieve sector. Vanaf 2015 heb ik besloten deze kennis en ervaring voort te zetten binnen de werkzaamheden van Zo Trots.

De begeleiding wordt samen met de zorgvrager (of diens vertegenwoordiger) specifiek afgestemd op de persoonlijke situatie, de zorgvraag, en de ondersteuningsbehoefte. Ook bij het opstellen of aanvragen van de benodigde documenten welke nodig zijn voor een opstellen van een goedgekeurde zorgovereenkomst en voor het verkrijgen van vergoeding vanuit PGB of zorgverzekeraar kan ik u desgewenst bijstaan.