Behandeling

Geen mens is het zelfde, geen lichaam is het zelfde, geen situatie is het zelfde.

De behandelingen worden dan ook specifiek op de persoon en de omstandigheden afgestemd. Hierdoor zal geen massage precies hetzelfde zijn. Door verschillende massagetechnieken te combineren krijgt elke behandeling dan ook een heel persoonlijk karakter.

Als gediplomeerd masseur probeer ik samen met u te zoeken naar uw persoonlijke ‘behandeling op maat’. Naast de opleiding tot sportmasseur heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd, waaronder aromatherapie, trager approach, stoelmassage, hotstone massage, stempel massage, en tactiel stimulatie hands-on.

De praktijkruimte is klein maar sfeervol. Het is belangrijk dat u zich tijdens de behandeling goed kunt ontspannen. Daarom wordt gebruik gemaakt van aromatherapie, rustgevende muziek en warmte elementen om u volledig op uw gemak te stellen. Hygiëne vinden wij ook erg belangrijk, daarom wordt bij elke behandeling gebruik van nieuwe disposables en voldoende schoon textiel.

Specifieke doelgroepen:

Aanraking is van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van ieder mens. Als gediplomeerd persoonlijk begeleider van mensen met een beperking en als vader van een dochter met een beperking ben ik mij als geen ander bewust wat aanraking en massage kan betekenen voor deze specifieke doelgroep. Een verstoorde hechting, verstoorde prikkelverwerking, niet aangeboren hersenletsel, of autisme, is op voorhand dan ook zeker geen contra indicatie voor behandeling. Door een combinatie van spel, aanraking, massage en begeleiding kan gewerkt worden aan het vergroten van de eigen lichaamsbeleving, het mentaal én fysiek welbevinden en het zelfvertrouwen. Maar ook aan het herkennen de eigen grenzen én de grenzen van een ander om zo de relationele autonomie te verbeteren.