Voorstellen

Het gezicht achter Zo Trots,

Mijn naam is Gaby de Jong, 42 jaar,  getrouwd en vader van drie kinderen. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in sport, begeleiding en coaching. Na het voortgezet onderwijs ben ik gecombineerd gaan werken en leren.  In die periode heb ik onder andere mijn vakdiploma saunabedrijf en mijn diploma massagetechnieken behaald.

Na wat omzwervingen en verschillende werkervaringen heb ik in 2009 uiteindelijk de overstap gemaakt naar de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb de opleiding medewerker maatschappelijke zorg niveau 4 afgerond en ik heb meerdere jaren als persoonlijk begeleider op intensieve woongroepen gewerkt. Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd.

Ook privé heb ik de nodige ervaring opgedaan, daar onze jongste dochter als gevolg van een niet aangeboren hersenletsel zowel verstandelijk – als lichamelijk beperkt is. Begin 2015 heb ik besloten mijn vaste baan op te zeggen om zo de zorg voor onze dochter grotendeels op mij te kunnen nemen. Op dat zelfde moment heb ik ook Zo Trots opgericht. Als zelfstandig ondernemer (ZZP-er) in de zorg bied ik sindsdien (ambulante) begeleiding, ondersteuning, en verzorging aan diverse specifieke doelgroepen.

Wilt u meer informatie? Wilt u weten wat Zo Trots voor u zou kunnen betekenen? Of wilt u vrijblijvend een persoonlijke afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op!

Met trotse groet,

Gaby de Jong