Voorstellen

Praktijk TROTS! combineert behandeling en begeleiding.

Deze combinatie komt voort uit de verschillende ervaringen die ik heb opgedaan in mijn leven, mijn leren, en mijn loopbaan. Mijn naam is Gaby de Jong, 40 jaar,  getrouwd en vader van drie kinderen. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in sport, begeleiding en coaching. Na het voortgezet onderwijs ben ik toegelaten op de academie voor lichamelijke opvoeding. Echter als gevolg van een oude  blessure heb ik deze toelating moeten afwijzen. Kort hierna heb ik een opleiding tot sportmasseur gevolgd en deze afgerond met een diploma massagetechnieken.

Na wat omzwervingen, cursussen en werkervaringen ben ik vervolgens een bedrijfje begonnen in praktijk – en salon inrichting (massage, beauty, wellness). Na een aantal jaren heb ik het bedrijfje overgedaan en heb ik de overstapgemaakt naar de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb de opleiding medewerker maatschappelijke zorg afgerond en heb een aantal jaar als persoonlijk begeleider gewerkt. Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops gevolgd.

Ook privé heb ik de nodige ervaring opgedaan, daar onze jongste dochter als gevolg van een niet aangeboren hersenletsel zowel  verstandelijk – als lichamelijk beperkt is. Begin 2015 heb ik besloten mijn vaste baan op te zeggen om zo de zorg voor onze dochter grotendeels op mij te kunnen nemen. Op dat zelfde moment is praktijk TROTS! opgericht. Een (parttime) onderneming  welke vanuit een kleine praktijkruimte aan huis behandeling en begeleiding combineert. De behandelingen bestaan voornamelijk uit (verschillende) massage technieken. De begeleiding betreft een veelzijdige ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke  beperking.

Meer informatie over de behandelingen, de begeleidingsvormen, en de tarieven vindt u op deze website. Daarnaast kunt u ons ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat praktijk TROTS! voor u zou kunnen  betekenen, of als u een afspraak wilt maken.

Met trotse groet,

Gaby de Jong